971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

Jornada de difusió model cooperatiu a Menorca. Aposta per una economia sostenible i de proximitat

Es  Migjorn Gran i la Cooperativa de Consum Sant Crispin acolliren el passat 12 de maig la jornada de difusió del model cooperatiu organitzada per la Federació de Cooperatives de les Illes Balears que començà amb la ponència de Mariona Luis Tomàs,”Una visió del cooperativisme en el segle XXI”, parlant de les perspectives econòmiques i d’innovació de les cooperatives i centrant-se en les de consum. Posteriorment es presentaren les cooperatives agràries,de treball i de consum, finalizant amb un debat interessant i constructiu sobre el model econòmic cooperatiu.
Va presentar l’acte Malena Riudavets, presidenta de la Federació de Cooperatives de les Illes Balears , juntament amb el regidor de serveis socials, associacions i cooperació de l’ Ajuntament de Es Migjorn Gran, Salvador Conesa i el president de la Cooperativa de consum Sant Crispin, Joan Camps.  Clausurà la jornada el Conseller de Promoció Econòmica del Consell Insular de Menorca, Miquel  Company..

Related Posts

Llistat de temes