971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

Malena Riudavets, premiada per l’associació ” Mujeres en igualdad. Mallorca “

Divendres a la nit, L’associació ” Mujeres en igualdad . Mallorca “  i en el seu nom la seva presidenta Jero Mayans varen lliurar  els seus guardons. La intenció era destacar  a dones que per la seva feina diària treballen amb el seu exemple  per la promoció i igualtats d’oportunitats   entre homes i dones.

Malena Riudavets, presidenta de la UCTAIB  , presidenta de la Federació de  Cooperatives de les Illes Balears , entre altres càrrecs, va ser guardonada  per la seva feina  en defensa de la igualtat de les dones i els homes i també, la defensa  del model cooperatiu. Va ser  guadonada en aquesta edició en la categoria  d’empreneduria. Junt a ella, reberen  el premi Nerea Barrios per seu esforç diari en el món de l’esport  i Magdalena Sastre per les seves investigacions dins el món de la  ciència  i en concret  en el camp de  l’Alzheimer. D’aquesta darrera guardonada  volem destacar orgullosos, que va rebre  la seva formació escolar a la cooperativa CIDE

 

Related Posts

Llistat de temes