971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

Coronam el curs d’escacs amb molt bones sensacions

A la segona jornada  del curs  Els Escacs, eina d’innovació educativa hem gaudit dues interessants  conferències d’en Leontxo i Lorena  que ens han donat més eines per poder treballar els escacs  a tots els àmbits. Tan com a docents  , com a monitors  d’escacs. Després de la pausa hem realitzat activitats amb els escacs

Al final de la jornada  s’ha realitzat la clausura on han estat presents el Director General d’Innovació i Comunitat educativa el Sr Jaume Ribas i la Vicerectora d’Estudiants, la Dra Rosabel Rodríguez Rodríguez.

Els escacs , com l’amor i la música, fan feliços a la gent que ho practiquen

Siegbert Tarrasch

 

 

 

Related Posts

Llistat de temes