971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

CUYSAL, la primera microcooperativa de les Illes Balears. Enhorabona !!!!!!!!!!!

Ahir va ser un dia important per al cooperativisme: es va crear la primera cooperativa de les Illes Balears: CUYSAL, un microcooperativa de joves infermers i fisioterapeutes amb el suport de la UCTAIB, enhorabona !!!!

La Llei de microcooperatives va ser publicada al BOIB el passat dia 9 de febrer i  la nostra organització ha dedicat molts d’esforços i en en concret la nostra tècnica Catibel de la Fuente a informar i assessorar els nous grups promotors que agafen aquesta nova fórmula empresarial de la microcooperativa. Ja hi ha un bon grapat d’emprenedors  que estan en fase d’assessorament  però avui no podien deixar de celebrar la creació d’aquesta primera microcooperativa : CUYSAL

Son dos joves que ens volen demostrar que l’autoocupació a través del cooperativisme és possible.

Si voleu visitar la  seva web , pitjau aquí 

 

 

 

Related Posts

Llistat de temes