971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

UCTAIB ofereix Taller de cooperativisme adreçat a les escoles. Curs 2019-2020

Des de la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears ens adrecem a vosaltres per informar-vos del Projecte que hem posat en marxa per a joves estudiants dels centres educatius de la nostra comunitat, subvencionat per la Fundació Guillem Cifre de Colonya.

Adjuntam carta informativa del projecte de formació cooperativa per a joves estudiants que durem a terme en el primer trimestre del curs 2019-2020.

Es tracta d’una formació inicial per acostar l’Economia Social i el Cooperativisme als joves dels nostres centres a partir d’experiències reals i simulacions pràctiques mitjançant activitats de treball cooperatiu.

La formació és gratuíta, ja que el projecte és un dels subvencionats per la Fundació Guillem Cifre de Colonya.

Si estau interessats en participar en el projecte i considerau que l’economia social pot complementar la formació de les persones joves del vostre centre, podeu fer la reserva telefonant o enviant un correu a la Unió de Cooperatives de Treball Associat de les Illes Balears.

Trobareu tota la informació en el document adjunt.

Moltes gràcies i salutacions cooperatives.

TALLER FORMACIÓ COOPERATIVA UCTAIB

 

 

Related Posts

Llistat de temes