971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

Avui s’ha celebrat l’assemblea general de la UCTAIB

Amb la presència de representants de les cooperatives  associades a la UCTAIB  ha començat l’assemblea general. En primer lloc  s’ha debatuts i analitzat el comptes anuals de l’exercici 2018 i de la distribució dels excedents o imputació de pèrdues, amb les explicacions de Encarni Exposito de Audigest.  S’aproven per unanimitat dels presents. També al mateix temps s’ha aprovat la memmòria d’activitats de l’any 2018.

A continuació Malena Riudavets,  s’ha treballat  les línies de treball futures  i els pressupost 2019 que ha estat presentat també per Encarna Exposito d’Audigest. S’han aprovat per unanimitat.

Malena Riudavets  ha tractat sobre la proposta dels nous articles dels estatuts socials de la UCTAIB que fan referència als requisits per a l’admissió com a socis i tipus d’entitats que poden ser sòcies i incorporació, si escau, de la promoció de la igualtat de gènere i mesures contra el canvi climàtic, com un aspecte més de l’objecte social de la UCTAIB.  S’ha aprovat per unanimitat dels presents.

També s’ha debatut la proposta i aprovació, de l’assistència de representants de les cooperatives sòcies als actes socials de la UCTAIB.

També s’han renovat  els interventors o elecció dels nous interventors.. aquests són: Radosveta Kirilova, Maria Piza i Joana Manuel  Mulet

Vos facilitam algunes fotografies  de l’assemblea

 

 

Related Posts

Llistat de temes