971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

Inici dels tallers de formació cooperativa a centres educatius

Aquesta setmana hem començat els tallers de formació cooperativa en els centres educatius de Mallorca: a l’IES Ramon LLull i a l’IES Llucmajor.
A la UCTAIB sabem que moltes persones estan preocupades pel seu futur professional i per com organitzar les seves vides. Per això, oferim als alumne dels centres que ho sol·licitin la possibilitat de conèixer un model empresarial que forma part de l’economia social, on la persona és l’eix que vertebra la seva activitat, per sobre del capital econòmic.
El taller forma part del Projecte de Formació subvencionat per la Fundació Guillem Cifre de Colonya que es durà a terme fina a final d’any i pretén, entre d’altres objectius, dotar d’eines el professorat i l’alumnat per treballar l’economia social i el cooperativisme, tenint una repercussió real i pràctica en la societat.
En les sessions realitzades hem treballat els aspectes teòrics conjuntament amb els pràctics, realitzant activitats de treball cooperatiu i simulació de situacions reals.

 

Related Posts

Llistat de temes