971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

Jornada ODS a les cooperatives Aula Balear i Gorg Blau, amb la Fundación Vicente Ferrer

Aquesta setmana  les cooperatives d’ensenyament han començat  a treballar amb els alumnes, els 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible. Aquesta important feina l’ha dirigida Isabel Nadal , tècnica de la Fundació Vicente Ferrer.

Avui s’han treballat amb els alumnes de les cooperatives d’ensenyament Gorg Blau- Sant Felip Neri i d’Aula Balear. Han visionat un vídeo explicant la vida d’una alumna a una escola de la Índia i han fet un debat de les necessitats dels nins i nines que estan dins el projecte de la Fundación Vicente Ferrer amb activitats molt participatives.

Vos  facilitam algunes fotografies de les sessions de treball d’aquesta setmana

Related Posts