971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

Art i Sons, temps nous

Totes les nostres cooperatives just abans de la declaració de l’estat d’alarma el passat dia 16 de març, ja tenien preparades i fins i tot convocades les seves jornades de portes obertes. La situació ens va canviar dràsticament i un cop més davant l’adversitat  les cooperatives mostram la  nostra capacitat de  resiliència i aquí  us volem  mostrar algunes de les ” jornades de portes virtuals “ que ens han fet arribar algunes de les nostres cooperatives.

Abans de mostrar-vos aquesta  interessant proposta  virtual , vos facilitam les web de contacte de les nostres cooperatives afiliades per  si voleu trescar dins elles

Col·legi Manjon

Col·legi Sant Felip Neri. Cooperativa Gorg  Blau

Cooperativa Es Lledoner

Col·legi cooperativa Son Verí Nou

Aula Balear

CIDE

Es Liceu

Mata de Jonc

Escoleta Gianni Rodari

Escoleta els Molins  de Sencelles

Escoleta Sa Gallineta Rossa de Montuïri

Escoleta  Sa Sitra de Porreres

Art i Sons, temps  nous

Som una cooperativa de treball que ens dedicam a l’ensenyança de la música. A la vegada que gestionam diverses escoles municipals, tenim el nostre propi projecte, i així consideram també Artisons S.Coop. una escola de música amb una identitat pròpia.

L’oferta de formació i ensenyament que contemplam és diversa i variada, intentant donar sortida a tots els tipus d’ensenyament que ens demanen:

    • Ensenyament reglat o proves d’accés als conservatoris de música.

    • Tot tipus de classes individuals i/o grupals, ja sigui per aprenentatges diversos o per oci.

    • Ensenyament dirigit a fomentar bandes de música i altres entitats locals.

    • Ensenyament d’adults i persones majors.

Sempre procurant que la base de l’aprenentatge sigui de l’interès d’alumnes i famílies.

Davant la inesperada situació que ens toca viure aquests mesos, pensam que hem reaccionat amb agilitat i amb el que ens ha estat possible, de forma adequada, dijous per divendres ens tancaren les escoles municipals, i dilluns ja començàrem les classes telemàtiques, donant servei i sortida a més del 90% de l’alumnat. I com que aprendre forma part d’ensenyar, hem anat adaptant el dia a dia a les noves tecnologies com han hagut de fer la major part de companys del sector de l’ensenyament.

D’aquest nou repte ens agradaria destacar, que malgrat la mala qualitat del so amb les videotrucades, cosa que com a escola de música ens afecta molt, i que no tots els alumnes disposen dels mateixos mitjans ens satisfà el caire humà de la relació a distància i virtual, ja que és també una manera de compartir casa, espai tant el el mestre com el de l’alumne. A més de tenir la sensació, sobre tot el primer mes que estàvem més tancats, d’acompanyar els alumnes, omplint un petit buit, al seu temps de confinament.

Com a positiu també destacar el fet de que d’aquesta manera, ens sentim l’escola més nostra, i pot ser és la primera vegada que Artisons, passa de ser diferents escoles, a una única, encara que sigui de manera virtual.

Pel que fa a projectes, seguim pensant que si feim la feina ben feta, ens anam adaptant i seguim aprenent, tenim futur, i li anam donant forma amb imaginació i creativitat, elaborant jocs per les classes col.lectives de llenguatge, una cançó (I somriu) pels alumnes de l’aula de guitarra, etc… i més idees i projectes per anar arrelant i creixent.

De cara al curs vinent esperam poder fer la matrícula de manera presencial i si no fos possible la farem telemàticament.

Des d’Artisons volem agraïr als alumnes i les seves famílies la seva implicació i ganes de fer feina per continuar amb l’ensenyament musical.

Des la sectorial d’ensenyament de la UCTAIB   volem agrair el suport de ARÇ COOPERATIVA  i la seva confiança  amb aquesta nova etapa de la nostra revista  Còdol

Related Posts

Llistat de temes