971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

Es Lledoner ens obri les seves portes de pinte en ample….

Totes les nostres cooperatives just abans de la declaració de l’estat d’alarma el passat dia 16 de març, ja tenien preparades i fins i tot convocades les seves jornades de portes obertes. La situació ens va canviar dràsticament i un cop més davant l’adversitat  les cooperatives mostram la  nostra capacitat de  resiliència i aquí  us volem  mostrar algunes de les ” jornades de portes virtuals “ que ens han fet arribar algunes de les nostres cooperatives.

Abans de mostrar-vos aquesta  interessant proposta  virtual , vos facilitam les web de contacte de les nostres cooperatives afiliades per  si voleu trescar dins elles

Col·legi Manjon

Col·legi Sant Felip Neri. Cooperativa Gorg  Blau

Cooperativa Es Lledoner

Col·legi cooperativa Son Verí Nou

Aula Balear

CIDE

Es Liceu

Mata de Jonc

Escoleta Gianni Rodari

Escoleta els Molins  de Sencelles

Escoleta Sa Gallineta Rossa de Montuïri

Escoleta  Sa Sitra de Porreres

I que ens conta  la cooperativa Es Lledoner, des de Felanitx?

La cooperativa d’ensenyament Es Lledoner és una iniciativa educativa encoratjada i orgullosa de les nostres famílies perquè ens han triat des de la llibertat i ens confien el més important de casa: l’educació dels seus infants i joves. Com a Cooperativa que som, es basam en els quinze trets d’identitat propis de les escoles cooperatives. Aquests trets es combinen necessàriament amb l’autonomia de centre per dissenyar el nostre propi  projecte educatiu autònom que defineixi el nostre tarannà com a escola. Assumim el repte de l’educació des del respecte i la implicació que exigeix un procés tan important com aquest. Tots els agents de la comunitat escolar participam activament en el projecte perquè tothom el sent com a propi i cada dia cercam noves maneres de millorar-lo.

Des dels primers mesos de vida, acollim infants a la nostra escoleta autoritzada. Pertanyem, a més, a la Xarxa Educativa Complementària a la xarxa d’escoletes públiques de les Illes Balears. Els infants són l’eix a partir del qual vertebram l’ensenyament. El principal motor de l’educació infantil és respectar el seu ritme d’aprenentatge, les seves necessitats, cuidar del seu benestar emocional i acompanyar-lo en el procés maduratiu i de creixement de manera respectuosa i sempre en complicitat amb les famílies.

L’educació primària i secundària completen el cicle obligatori. El nostre alumnat surt de la nostra escola amb el primer títol de la seva vida després d’un procés d’ensenyament-aprenentatge que aposta per fomentar el treball cooperatiu des del respecte i l’equitat entre iguals i entre els diferents, la llibertat d’expressió i l’autonomia que contribueixen a incentivar persones crítiques amb l’entorn, amb iniciativa, amb resiliència i els atorga eines constructives per cercar sempre una alternativa a l’adversitat.

Feim una aposta ferma per les TIC: hem posat en marxa un programa d’informatització individual basat en dispositius Chromebooks. D’aquesta manera, aprofitam les eines que ofereix l’entorn Google i les implementam en tot el procés d’ensenyament des de primària i fins al final de la secundària.

La nostra aposta envers les llengües estrangeres també ens defineix: des de fa tres anys tenim en marxa dos ambiciosos projectes Erasmus que ens permeten educar i educar-nos des d’un punt de vista europeu i globalitzador i formam el nostre alumnat perquè pugui presentar-se als exàmens de l’EOI en anglès i alemany.

Treballam també molts d’altres aspectes de l’educació integral de l’alumnat: hem instaurat un projecte de lectura ambiciós, construïm a través de les arts plàtiques i la música, feim Aules Germanes, orientam l’ensenyament de les matemàtiques a primària a través d’una proposta basada en el mètode Singapur, acompanyam alumnat a través de les tutories TEI, feim IOGA i combinam estratègies i metodologies d’aprenentatge diverses que permeten arribar a tot l’alumnat i oferir-los plans de seguiments adaptats a les seves necessitats a través de l’APB, el treball cooperatiu ,els PMAR i el PRAQ.

<p també vertebren una part important de la nostra oferta educativa, que implica també el respecte al medi ambient sostenible i una alimentació saludable sense impacte.

També tenim una oferta de formació professional bàsica, de grau mitjà i de grau superior. Oferim l’FPB de Perruqueria i estètica, de Serveis Comercials i d’Accés i manteniment d’instal·lacions Esportives. Aquests cursos, a més, contemplen la possibilitat de graduar en secundària. Tot un repte!

Grau mitjà i superior estan especialitats en l’àmbit esportiu. Després d’una llarga trajectòria, hem consolidat del grau mitjà de Conducció d’activitats Físiques esportives en medi obert i el Conducció d’activitats Físiques esportives en medi obert i el grau superior en Ensenyament i Animació Socioesportiva

Vos facilitam un recull d’imatges de la cooperativa en els seus distints nivells

Des la sectorial d’ensenyament de la UCTAIB   volem agrair el suport de ARÇ COOPERATIVA  i la seva confiança  amb aquesta nova etapa de la nostra revista  Còdol

 

Related Posts

Llistat de temes