971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

La cooperativa Mata de Jonc, ens obri la seva escola

Totes les nostres cooperatives just abans de la declaració de l’estat d’alarma el passat dia 16 de març, ja tenien preparades i fins i tot convocades les seves jornades de portes obertes. La situació ens va canviar dràsticament i un cop més davant l’adversitat  les cooperatives mostram la  nostra capacitat de  resiliència i aquí  us volem  mostrar algunes de les ” jornades de portes virtuals “ que ens han fet arribar algunes de les nostres cooperatives.

Abans de mostrar-vos aquesta  interessant proposta  virtual , vos facilitam les web de contacte de les nostres cooperatives afiliades per  si voleu trescar dins elles

Col·legi Manjon

Col·legi Sant Felip Neri. Cooperativa Gorg  Blau

Cooperativa Es Lledoner

Col·legi cooperativa Son Verí Nou

Aula Balear

CIDE

Es Liceu

Mata de Jonc

Escoleta Gianni Rodari

Escoleta els Molins  de Sencelles

Escoleta Sa Gallineta Rossa de Montuïri

Escoleta  Sa Sitra de Porreres

 

Mata de Jonc ens  convida a fer un passeig per la seva escola

L’Escola Mata de Jonc és una escola de Palma, fundada el 1975 (va començar a funcionar el 1977) que va ser la primera escola de les Illes a fer tot l’ensenyament en català. És una escola privada i concertada i s’hi imparteix ensenyament infantilprimari i secundari obligatori. És regida per una fundació creada el 2001 i propugna un ensenyament en català,integrador, aconfessional i amb una línia metodològica basada en el desenvolupament de l’individu. El 2006 va rebre el Premi 31 de desembre de l’OCB.

i aquest passeig virtual el trobareu pitjant la imatge o en aquest  enllaç

Des la sectorial d’ensenyament de la UCTAIB   volem agrair el patrocini de ARÇ COOPERATIVA  i la seva confiança  amb aquesta nova etapa de la nostra revista  Còdol

 

Related Posts

Llistat de temes