971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

Píndoles mes d’abril de 2021

Aquesta secció té com a objectiu facilitar-vos petites informacions d’algunes de les activitats que s’han realitzat durant aquest mes d’abril de 2021 dins la nostra organització UCTAIB.

Dessuadores solidàries de Mata de Jonc per la Fundació Vicente Ferrer

Aquest curs escolar la  cooperativa  d’ensenyament Mata de Jonc  ha fet una campanya de venda de dessuadores solidàries   per aconseguir més fons pel nostre projecte “Escola a Índia i bicicletes”. La venda ha estat tot un èxit i podem dir que la recaptació ha estat molt important… per llegir més pitja aquí

Reunió Consell Rector Uecoe

A la reunió del Consell Rector de UECoE qes va aprovar la seva memòria d’activitats i econòmica del 2020, any especial marcat per la pandèmia i la gran feina realitzada en  les cooperatives d’Ensenyament, sense deixar a ningú enrere i pensant en els reptes de futur i les estratègies a seguir.

Presència del conseller d’Educació al Consell escolar del 15 d’abril.

El passat  15 d’abril, tinguérem ple del CEIB amb la compareixença del conseller Sr. Martí March, per tal de realitzar la informació preceptiva de l’execució del pressupost 2020. 

El conseller va detallar l’execució del pressupost i després el secretari general, Sr. Tomeu Barceló, va concretar algunes dades.

Posteriorment es va obrir un torn de paraules on les cooperatives demanaren equitat  en el repartiment tan d esl recursos humans com dels materials per a les dues xarxes educatives .

Conveni Conveni Consell de Mallorca i Associació Mercat Social.

El Consell de Mallorca destina 30.000 € a fomentar l’EconomiaSocial i solidària a MallorcaI per això l’associació Mercat Social;on hi som les cooperatives de Treball Uctaib, han Signat un conveni que regularà el desenvolupament de les actuacions: suport a iniciatives i empreses, formació i difusió dels principis de l’economia social arrel de Mallorca.

El projecte de conservació de les tradicions pageses de la Cooperativa Es Lledoner, guanyador dels Premis ICAPE de formació professional de grau superior.

Una cooperativa que promou la conservació de les tradicions i els costums pagesos ha estat el projecte empresarial que ha guanyat els Premis ICAPE de formació professional de grau superior. El projecte, amb el nom «Foravila is Fun», és el fruit de la feina del curs d’un grup d’alumnes de la Cooperativa Es Lledoner de Felanitx,  T’interesa ? pitja aquí per continuar llegint la notícia

Lliurament de premis del XVIII Concurs Literari de la Cooperativa Es Liceu.

El divendres 23, dia de Sant Jordi, es va realitzar la cloenda d’una setmana literària amb la celebració del lliurament de premis del XVIII certamen literari que, com sabeu, commemora una efemèride molt significativa, el 40 aniversari de la cooperativa d’ES LICEU, .Fins i tot en temps de pandèmia, ha continuat viu i vetllant pel foment de la cultura i la llengua catalana mitjançant el plaer de treballar la lectura i l’escriptura.

CIDEcars Guanya la LLIGA DE DEBAT organitzada per ClaveConsulting.

L’equip de la Cooperativa CIDE anomenat CIDEcars s’ha proclamat guanyador de la LLIGA DE DEBAT organitzada per ClaveConsulting per tercera vegada. Enguany però, en un format online i amb moltes dificultats. L’equip va guanyar al col·legi Sant Josep Obrer a la final. Enhorabona a tots!

Projecte “Suport Mutu Centre Avv Canamunt ” amb la cooperativa Aula Balear.

Aula Balear organitza el Projecte de Solidaritat on eduquen als alumnes en valors de solidaritat i consciència social. Des de fa anys, un grup de persones del centre fan una sèrie de propostes perquè això es pugui dur a terme entre tota la comunitat educativa presentant, a principi de curs, unes propostes per engegar el projecte que es realitza durant el curs. L’objectiu principal és poder seguir fent feina per a la sensibilització i conscienciació de l’alumnat.”Aquest any, entre moltes altres coses, organitzaren una xocolatada solidària, i els beneficis d’aquesta ens els han fet arribar al projecte. Donam les gràcies a la cooperativa d’ensenyament Aula Balear i a tota la seva comunitat educativa.

Des la sectorial d’ensenyament de la UCTAIB volem agrair el suport de ARÇ COOPERATIVA i la seva confiança  amb aquesta nova etapa de la nostra revista Còdol.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es LOGO-ARC-COOPERATIVA-4.png

Related Posts

Llistat de temes