971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

Jornada de la UCTAIB a Menorca amb la Conselleria de Fons europeus, Universitat i Cultura.

Avui Malena Riudavets i Antoni Aguiló, presidenta i vicepresident de la UCTAIB, s’han reunit amb el conseller de Fons Europeus, Universitat i Cultura del govern balear Miquel Company i Pons.
A la reunió s’ha parlat, entre d’altres temes, del projectes que la Unió de Cooperatives està preparant perquè puguin acollir-se als programes de l’Oficina d’Inversions Estratègiques d’aquesta conselleria.
Els projectes de la UCTAIB tenen com a objectiu la digitalització de les cooperatives, la creació d’una plataforma comercial de productes d’economia social i l’aposta per les energies renovables a les cooperatives.
A la reunió ha quedat palesa la sintonia entre la conselleria i la UCTAIB pel que fa a la necessitat de revisar l’actual model econòmic per esdevenir un model més solidari, més centrat en les persones i en la sostenibilitat, com és l’economia social, que justament aquesta setmana celebra el desè aniversari de l’aprovació de la llei d’Economia Social.

Cal afegir, que aprofitant l’anada a Menorca, també s’han celebrat trobades amb les cooperatives menorquines de la UCTAIB, i amb aquells grup d’emprenedors i emprenedores que han elegit la fórmula de la cooperativa per dur a terme la seva activitat econòmica.

Tot plegat, podem assegurar que ha estat una jornada profitosa en un dels llocs de més tradició cooperativa com és Menorca, part essencial de la UCTAIB

Related Posts

Llistat de temes