971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

Alumnes de l’Escola Manjon i de la Cooperativa Gorg Blau – Sant Felip Neri aprenen a tenir cura de la seva salut a l’Escola Universitària ADEMA

Palma, 9 de novembre de 2022.- Els alumnes de l’Escola Manjon i de la Cooperativa Gorg Blau-Sant Felip Neri participen en el Programa de Somriures Saludables de l’Escola Universitària ADEMA, aprenent de manera divertida a tenir cura de la seva salut bucodental i hàbits nutricionals.

El Programa Somriures Saludables té dues vessants. La primera un grup de docents, investigadors i alumnat dels Graus Universitaris en Odontologia i Nutrició Humana i Dietètica i Belles Arts, així com els dels Cicles Formatius dels Graus Superiors de Dietètica, Higiene Bucodental i Condicionament Físic, i dels Graus Mitjans de Tècnic en Farmàcia i Parafarmàcia i Cures Auxiliars en Infermeria desenvolupen a través d’un projecte d’aprenentatge en comú, on els alumnes fan les pràctiques clíniques i de promoció de la salut a entorns reals, sempre dirigides i adaptades a l’edat dels escolars participants per a una millor comprensió dels participants.

Els centres participants venen a les instal·lacions d’ADEMA i durant la jornada es realitzen exploracions bucodentals, es prenen diferents mesures antropomètriques, es fan qüestionaris sobre la salut oral, es recullen dades de caràcter general, dades educatives, freqüència d’ingesta d’aliments, activitat física i qüestionaris sobre coneixements, actituds i pràctiques en nutrició. Totes aquestes dades recollides tenen un tractament totalment anònim.

Totes aquestes ens condueixen a la segona vessant del programa que és poder donar diferents consells als escolars de com prevenir malalties bucodentals i aconseguir hàbits nutricionals saludables per a una vida més sana, amb tallers i tècniques adaptades a l’edat de cada grup que ens visita.

Des de l’Escola Universitària ADEMA agraïm la participació d’aquests dos centres i volem mostrar la nostra voluntat a continuar cooperant amb altres escoles associades a l’UCTAIB, per així, entre tots millorar la salut dels nostres infants.


Des la sectorial d’ensenyament de la UCTAIB volem agrair el suport de ARÇ COOPERATIVA i la seva confiança  amb aquesta nova etapa de la nostra revista Còdol.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es LOGO-ARC-COOPERATIVA-4.png

Related Posts

Llistat de temes