971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

Més de mig centenar de persones participen en les Jornades Esportives del CIDE

Més de mig centenar de persones participaren en les Jornades Esportives del CIDE aquest cap de setmana. Hi participaren antics i actuals jugadors dels clubs esportius, alumnes, socis i treballadors dels darrers 50 anys de l’escola, ja que aquest acte s’ha celebrat per commemorar el 50è aniversari del nostre centre.

Des de les 10 h del matí i fins al migdia, es van celebrar diferents partits de bàsquet i voleibol dins el pavelló de l’escola. Va ser un dia molt divertit, on l’esport va ser el protagonista, però també la companyonia i la germanor entre tots els que formen part de la comunitat CIDE. L’objectiu d’aquest acte, promogut en part pels clubs esportius de l’escola, és passar una bona estona i fomentar l’esport i la vida sana.

 

 

 


Related Posts

Llistat de temes