971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

Xè Concert Solidari de les Cooperatives, a benefici de la Sonrisa médica, dia 27 de març a Trui Teatre

10 anys treballant la música i la  solidaritat. Enguany, les cooperatives d’ensenyament de la UCTAIB , hem organitzat el nostre desè concert solidari i tota la recaptació serà destinada a la Sonrisa médica.

Fa temps que MUSICOOP treballa per aconseguir que sigui , com sempre, un gran èxit. Aquesta edició, per celebrar-ho, totes les peces interpretades són originals d’autors i autores relacionats amb les nostres cooperatives.

Vos esperam el proper dia 27 de març a les 18,00 hores  al Trui Teatre.

A partir del proper divendres dia 15 de març podeu comprar les entrades a les taquilles del teatre. Si no poguessis venir solidaritza’t amb la nostra fila zero amb un  ingrés de la quantitat que vulguis.

 

Related Posts

Llistat de temes