971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

Maüa segueix amb petjada ferma per consolidar-se com a referent de la xocolata de qualitat a les Illes

Des de la seva fundació l’any passat els xocolates Maüa, fabricats per la Societat Microcooperativa Producció de Derivats del Cacau han vengut consolidant-se al mercat de ses Illes i a Espanya fonamentalment. Actualment treballen en 4 orígens: Perú, Equador, Nicaragua i Panamà. Amb l´origen Nicaragua fan xocolates amb diferents inclusions: sal d´ es Trenc, polpa de cacau liofilitzada, fruits secs com pistatxo, avellanes i ametlla mallorquina, etc. 

Aquest Nadal s’han llançat amb una capsa de taronges confitades banyades en xocolate 70% obscur, també amb torrons de xocolate amb ametlla i avellanes. 

Gran part del xocolate el·laborat el fan sota la filosofia “Bean to Bar” (del gra a la barra) on s’encarreguen de tots els processos de manera artesanal des de la selecció del gra i el torrat, passant per tot el procès fins el empaquetat final.

Na Sílvia i en Jaume al seu obrador de carrer Aragó 147.

Un dels objectius de xocolates Maüa és apropar a la societat de les Illes un producte de qualitat, el·laborat de manera artesana, amb estàndards de sostenibilitat i amb transparència des de la matèria primera que s’usa fins al producte final. 

Diferents xocolates fets per la microcooperativa.

Des la sectorial d’ensenyament de la UCTAIB volem agrair el suport de ARÇ COOPERATIVA i la seva confiança  amb aquesta nova etapa de la nostra revista Còdol.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es LOGO-ARC-COOPERATIVA-4.png

Related Posts

Llistat de temes