971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

“Les messes d’estiu”, de Pere Sureda

Ens enorgulleix donar la notícia de la presentació del llibre “Les messes d’estiu” de Pere Sureda Ribas, cooperativista ja retirat de la cooperativa d’ensenyament Gorg Blau de Palma i vinculat des de sempre a la UCTAIB.

‘Les messes d’estiu’, és un recull de records de les tasques de recol·lecció al camp, concretament del temps de la sega, que era un moment de molta feina al Pla de Mallorca i el vocabulari que les envoltava com “grípia” o “pallissa”, actualment en desús.

Les presentacions previstes són a Maria de la Salut divendres 15 de setembre a les 20,00 h a la casa de Cultura i dia 26 de setembre a les 19,30 h a l’espai Suscultura de la Cooperativa Cultural Corda i Poal.

Enhorabona per la publicació d’aquest llibre, que ens permet conservar i preservar la memòria alhora que ens transmet sentiments, emocions i pensaments.

Related Posts

Llistat de temes