971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

Neix Click & Coop, mostrador cooperatiu i espai intercooperador


Bones pràctiques empresarials, rutes cooperatives, materials útils o
ambaixadors de coneixement estan disponibles en clickcoop.coop

Ja està operatiu l’espai Clic&Coop, un aparador del cooperativisme de treball associat en el qual es visibilitzen productes i serveis d’empreses cooperatives, es generen aliances, xarxes i es fomenta la intercooperació. Un espai virtual únic impulsat per la Confederació Espanyola de Cooperatives de Treball Associat –COCETA– i les seves sòcies territorials ANEL (Associació d’empreses d’economia social de Navarra), FAECTA (Federació Andalusa de Cooperatives de Treball Associat) i FEVECTA (Federació Valenciana de Cooperatives de Treball Associat). La cooperativa CINDE s’ha encarregat del desenvolupament tecnològic de clickcoop.coop

El projecte Clic&Coop, que s’ha finançat en aquesta etapa inicial a través del PERTE d’Economia Social i les Cures (Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència del Govern d’Espanya), té vocació de convertir-se en un lloc de referència al qual acudir tant per a consultes sobre cooperativisme, com per a conèixer bones pràctiques i experiències empresarials, o per a descobrir a través de les rutes cooperatives quins productes i serveis desenvolupats per cooperatives podem consumir en els diferents llocs d’Espanya. Així mateix, és una eina dissenyada per a donar impuls a les empreses cooperatives que vulguin sumar-se, sent un aparador per als seus productes i serveis.

Llegeix la notícia de COCETA

Related Posts

Llistat de temes