971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

Benvolgudes i benvolguts,

Tristesa en el món cooperatiu per la pèrdua inesperada de Miguel Ángel Cabeza, una bella persona i un gran cooperativista. Va ser president de la UCTAIB i membre del Consell Rector de COCETA i en ambdues entitats va deixar una petjada indeleble: la d’una persona compromesa amb els valors i principis cooperatius, gràcies a la qual es dugueren a terme multitud de projectes, tant a la nostra comunitat com arreu de l’estat.

Va ser membre del Consell Rector constituent de la UCTAIB (UCTAM en aquell moment) i president de la nostra entitat des de l’any 1989 al 1999. A la UCTAIB el record de Miguel Ángel Cabeza és sempre present per la seva inquietud, iniciativa i compromís vers les que avui  ja són entitats reconegudes i consolidades, com COCETA i UCTAIB.

Acompanyam en el dolor a la cooperativa Es Liceu, la seva cooperativa, en la que ha deixat una empenta que ha nodrit a generacions de cooperativistes que han fet de Es Liceu un referent en el cooperativisme de les Illes Balears.
I una abraçada molt especial per a Dolors i la seva família.

Que la terra li sigui lleu.

El consell rector d’UCTAIB

Related Posts

Llistat de temes