971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

Es Lledoner és una cooperativa d’ensenyament ubicada al municipi de Felanitx que  dóna cobertura a més de 900 alumnes entre educació infantil, primària, E.S.O., F.P.B., Grau Mitjà i Grau Superior. Des del nostre punt de vista, la tasca docent, a dia d’avui, ha d’estar adaptada als pilars que constitueixen la fisonomia de les societats actuals, com és la globalització, molt present en gairebé tots els àmbits del nostre dia a dia.

És per això que, una de les nostres prioritats a l’hora d’establir els fonaments del projecte educatiu és la d’obrir-nos cap Europa i fomentar la  internacionalització del nostre centre. Ens iniciàrem l’any 2014 amb intercanvis d’alumnat per després seguir amb petits projectes de la mà de l’Agència Nacional Erasmus+. Tot plegat ens va  servir per agafar experiència i consolidar  una relació fiable amb socis de més enllà  de les nostres fronteres. 

Culminàrem aquest camí l’any 2021 amb la coordinació d’un projecte Erasmus KA220, projecte a gran escala amb socis internacionals i una duració de 2 anys. La idea d’aquesta iniciativa va sorgir durant la pandèmia, moment en què els docents varem haver d’adaptar-nos a una nova realitat marcada, en molt de casos, per les classes online. Per això decidírem crear una plataforma virtual, Digital Mentor Power, que té com a objectius la formació digital i l’intercanvi de coneixements dels docents europeus a partir de la cooperació entre ells. Durant els dos anys que durà el projecte, un dels moments més significatius va tenir lloc el passat mes de juny; era l’hora de compartir el nostre producte i posar a prova la seva funcionalitat. Per aquest darrer propòsit varem tenir l’ajuda d’IBSTEAM, que ens va assessorar i oferir els seus mitjans per fer-ne difusió i arribar al major nombre de persones possible.

També volem agrair a la Sectorial d’Ensenyament d’UCTAIB per  encarregar-se de l’organització de la trobada amb altres centres educatius i poder mostrar el projecte. Volem donar les gràcies als docents que assistiren a la trobada, com van ser  Mata de Jonc, Son Verí, Aula Balear i sobretot a Es Liceu per deixar-nos les instal·lacions.


Des la sectorial d’ensenyament de la UCTAIB volem agrair el suport de ARÇ COOPERATIVA i la seva confiança  amb aquesta nova etapa de la nostra revista Còdol.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es LOGO-ARC-COOPERATIVA-4.png

Related Posts

Llistat de temes