971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

Entrega de premis del X certamen literari de la sectorial d’ensenyament

El passat 19 d’octubre tingué lloc a la cooperativa Mata de Jonc l’entrega de premis del X Certamen Literari, que com cada any, des de la sectorial d’ensenyament organitzem per tal de fomentar la creativitat i estimular la imaginació de tots i totes les nostres alumnes, així com fomentar l’ús del català a les nostres escoles.

L’any passat va ser aigua i enguany vent, però tot i això vàrem poder gaudir d’una festa molt bonica on el president de la sectorial, Jaume Vicens i la secretària Francina Oliver, juntament amb els membres que conformen el jurat, varen fer entrega dels diplomes a tots els participants i varen obsequiar als guanyadors i guanyadores de cada categoria amb un lot de llibres. La festa acabar amb un petit refrigeri a la mateixa cooperativa.

Ja només ens queda donar les gràcies a tot el professorat de Mata de Jonc per l’ajuda i la implicació en la festa. Des de la sectorial volem agrair molt profundament a totes les famílies i molt especial a tot l’alumnat per omplir d’alegria i fer lluir aquesta entrega de premis d’allò més bé. 

Per a més informació i veure algunes imatges de l’acte, pots llegir la noticia al següent enllaç:

Gràcies.


Des la sectorial d’ensenyament de la UCTAIB volem agrair el suport de ARÇ COOPERATIVA i la seva confiança  amb aquesta nova etapa de la nostra revista Còdol.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es LOGO-ARC-COOPERATIVA-4.png

Related Posts

Llistat de temes