971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

La microcooperativa Maüa que va iniciar les seves passes gràcies al suport de Coop57 creix i consolida el seu projecte.

Aquest mes de desembre han obert la seva tenda-obrador al carrer Blanquera de Palma. Sílvia Sánchez i Jaume Martorell, fan una passa més en el seu projecte que sota el concepte, Bean to bar (del gra a la rajola) treballa amb petits productors de set orígens diferents sense mescles de cacao ni intermediaris per a fer a Mallorca una xocolata amb arrels a Nicaragua.

Durant els primers dies d’obertura al carrer Blanquerna, al Nadal, han pogut comprovar l’èxit de la seva elecció. Molts clients s’han emportat torrons o caixes de bombons i tòfones de diferents sabors per regalar o oferir per postres aquests dies de festa. Els prestatges mostren a més les rajoles de xocolata de diferents països combinades amb ingredients com ametlla mallorquina, flor de sal, taronja de Sóller, gingebre, pell de llimona, nous, avellanes, fastucs i un llarg etcètera.

Catibel de la fuente i Jaume Vicens, membres del CR d’UCTAIB, assitiren a la inauguració del local i varen poder gaudir d’un tast de la millor xocolata de les Illes Balears.


Des la sectorial d’ensenyament de la UCTAIB volem agrair el suport de ARÇ COOPERATIVA i la seva confiança  amb aquesta nova etapa de la nostra revista Còdol.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es LOGO-ARC-COOPERATIVA-4.png

Related Posts

Llistat de temes