971 205 028 De dilluns a divendres de 9 a 14 h C/ Sant Joaquim, 9 - 07003 - Palma

MUSICOOP és un grup de docents de música de totes les cooperatives d’ensenyament i escoles de música que hi vulguin participar, que es va crear ja fa més de deu anys per compartir idees i neguits musicals intercooperatius.

Aquest grups intenta dinamitzar cursos especialitzats de música i compartir experiències entre tots.

Ja fa 13 anys que vàrem decidir fer un concert intercooperatiu per tal de poder gaudir de la música entre tots i tenir una fita de trobada cooperativa. Al veure la força que tingueren els primers concerts, es va decidir transformar-lo en un concert solidari. Així, podíem gaudir de la música i també posar el nostre granet d’arena en alguna associació o organització sense ànim de lucre que necessitava ajuda.

I ja en van 13 els concerts que hem programa, amb tant d’èxit que vàrem haver de planificar-ho en dos torns, ja el en un ens quedàvem curts i no podia veure’l tothom que podia.

El passat dia 8 de novembre, els representant de les cooperatives d’ensenyament que pertanyen al grup MUSICOOP (docents de música de les escoles cooperatives), ens vàrem reunir per començar a preparar el proper concert cooperatiu de dia 30 d’abril del proper any 2024 al Teatre Principal de Palma.

Analitzàrem el concert anterior amb la sensació que va anar molt bé, però tot es pot millorar! 

Com sempre ens fa molta il·lusió participar al concert ja que com a cooperatives un tret que ens uneix és la solidaritat. En aquesta ocasió, l’ajuda anirà destinada a l’associació AEFAT que és una associació sense ànim de lucre creada en 2009, formada per familiars i persones relacionades, amb més de 40 afectats amb atàxia telangictasia.

Vàrem preparar els assajos, les camisetes i els torns, ….

Queda molta feina per fer, però amb ganes i cooperativisme ho durem endavant. 

Ens tornarem a veure el proper dia 31 Gener i vos continuarem informant….estau pendents….ah! Pensau  a apuntar aquesta data al vostre calendari!


Des la sectorial d’ensenyament de la UCTAIB volem agrair el suport de ARÇ COOPERATIVA i la seva confiança  amb aquesta nova etapa de la nostra revista Còdol.

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es LOGO-ARC-COOPERATIVA-4.png

Related Posts

Llistat de temes